1. Dem Karaköy

Dem Karaköy, İstanbul’un çay evi. Çayın sofistike tadını, uzandığı kültürleri de yansıtarak şehre taşıyor. Konforlu, içten ve samimi dekorasyonuyla, çayın en çok yakıştığı yer olan “ev” duygusunu ziyaretçilerine hissettiriyor.

2. J’adore Chocolatier

Beyoğlu’nda çikolata aşıklarının vazgeçilmez mekanlarından birisi. Küçücük şirin bir cafe olmasına rağmen çikolata konusunda oldukça iddialılar. Çikolatalı pasta tariflerinin yanı sıra, çay kahve ve sıcak çikolataları meşhur. Soğuk havalarda, içinizi ısıtacağınız keyif dolu bir mekan.

 

3. Leb-i Derya

2002 kapılarını ziyaretçilerine açan Leb-i derya, bugün dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını ağırlıyor. Yabancıların, şehrin dokusunu en iyi hissedebilecekleri, en merkezi noktalardan birinde yer alan Leb-i derya, Boğaz’dan tarihi yarımadaya uzanan muhteşem İstanbul manzarasını iyi yemek, iyi müzik ve kusursuz servis anlayışıyla birlikte sunarak aranılan, istenen mekan haline dönüştü.

 

 

4. Kafe Ara

Taksim- istiklal caddesinde Galatasaray lisesinin yanından inen yola girerken hemen sağda olan, ünlü fotoğrafçı ara güler’in sahip olduğu kafe, Ara Güler’in atölyesi alt katında bulunuyor ve oldukça güzel bir ortam bulunuyor. Siz de soğuk havalarda buraya uğrayabilir ve meşhur kış çaylarıyla ısınabilirsiniz.

5. Midtown Cafe, Midtown Hotel

Otelin lounge kısmında yer alan cafe, küçük iş toplantılarınızı yapabileceğiniz, atıştırmak istediğinizde uğrayabileceğiniz ya da sıcacık bir kahve, bir dilim pasta ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz aydınlık ve rahat atmosferi ile en keyifli kaçış noktanız. Midtown Hotel’in ödüllü mutfak ekibi, toplantı ve organizasyonlar için salonlarımızı kullanan tüm misafirlerine de birbirinden leziz ve farklı coffee break atıştırmalık çeşitleri sunuyor.

IMG_4706